Home
Nederlandse versie
English version
Boek nu direct online uw taxi!
 
Vind ons op Facebook
 
Welkom bij Taxi van der Laan B.V.

  Op maandag 12 maart hebben wij onze nieuwe MAN 3 asser (64 personen) in gebruik genomen. Wij gaan hier weer veel veilige km mee maken!
Voor de touringcar hebben wij een nieuwe IVECO aangeschaft. Deze mooie zilveren coach met een opvallend zwart/rood interieur kan vanaf heden geboekt worden voor uw vervoer met een gezelschap t/m 28p.  
  De nieuwe S-klasse van Taxi van der Laan is in gebruik. Met deze limousine kunnen wij al onze top VIP gasten in Amstelveen weer op een comfortabele manier vervoeren. Informeer naar onze mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

Chauffeur Melle heeft vrijdag 17 maart onze nieuwe MAN tourbus opgehaald. Wij gaan met deze bus weer vele veilige kilometers maken.

 

 

Taxi van der Laan verwelkomt nieuwe E-Klasse VIP.

Taxi van der Laan  vervangt haar VIP wagenpark. Er zijn recent 2 nieuwe Mercedes E klasses in onze wagenpark vervangen en in januari komt er een nieuwe verlengde Mercedes S-klasse. Eerder dit jaar zijn wij ook al groen gaan rijden met de Tesla model S. Dit allemaal om onze gasten op een comfortabele manier te vervoeren. Uiteraard zijn deze voertuigen voor iedereen te bestellen: 020 647 4700

Van der Laan nu ook voor de leukste dagarrangementen!

Het legermuseum te Soesterberg, de bootlift in België of de haven van Rotterdam. Enkele locaties die de komende maanden op de agenda staan. Een luxe touringcar brengt u naar de plaats van bestemming, waarna uw uitstapje begint met een lekker kopje koffie. Vervolgens kunt u naar hartenlust de omgeving verkennen. De dag wordt vervolgd door een heerlijke lunch en, afhankelijk van het arrangement, aansluitend een diner. Doorgaans arriveert u aan het begin van de avond weer in Nieuwkoop.

... Staat niet op de kaart
Had u zelf een uitstapje in gedachten, die niet in het programmaoverzicht staat? Bel en vraag naar de mogelijkheden.

 

  • Telefoonnummer: +31 (0)20-6474700      (regio Amstelveen)
  • Telefoonnummer: +31 (0) 172- 520042 (regio Nieuwkoop)
  • Fax:                  +31 (0)20-640 25 81
  • E-mail:                info@vdlaanbv.nl
  • Bereikbaarheid:     24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Reserveringen:      Tijdens kantooruren
  • Bezoekadres: Transportweg 24, 2421 LS Nieuwkoop.
  •  
    Copyright © 2020 Van der Laan B.V.